Smeermiddelen & AdBlue

Smeermiddelen

Rijnen Brandstoffen heeft voor garages, transportbedrijven, loonwerkbedrijven, landbouw- mechanisatiebedrijven en de industrie een breed pakket smeermiddelen. Deze middelen kunnen zowel voor de oudere als de meest moderne personen-, bestel- en vrachtwagens alsmede tractoren en machines gebruikt worden.

Lees meer over smeermiddelen
AdBlue
  • AdBlue® is een zeer zuivere, heldere, 32,5%, synthetisch vervaardigde ureumoplossing. De constante kwaliteit wordt verzekerd door te voldoen aan de DIN normering (70 070). Een garantie voor de katalysatoren kan uitsluitend afgegeven worden bij gebruik van producten, die voldoen aan deze DIN norm.

  • AdBlue® is een niet toxische, kristalheldere oplossing, die wordt ingezet als reductiemiddel voor SCR systemen (Selective Catalytic Reduction) van dieselvoertuigen. Giftige bestanddelen van NOx-uitlaatgassen worden zo tot de luchtbestanddelen stikstof, water en kooldioxide gereduceerd.

  • AdBlue® wordt gedoseerd vanuit een gescheiden tank op de vrachtwagen. De doseerhoeveelheid is ongeveer 5% van het brandstofverbruik en wordt door de elektronische apparatuur nauwkeurig berekend.

  • AdBlue® is geen gevaarlijke stof en is ingedeeld in de laagste water gevarenklasse (Duitse klasse W.G.K. 1). AdBlue® is corrosief t.o.v. bepaalde materialen en heeft een kristallisatiepunt van -11ºC.

Lees meer over Adblue

Openingstijden van ons tankstation & kantoor: 

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur | Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur | Zondag: gesloten