Rijnen Brandstoffen

Wij zijn Rijnen Brandstoffen

Een goed geolied familiebedrijf met ervaring sinds 1919 als totaalleverancier op het gebied van brandstoffen. Wij bieden een breed assortiment aan kolen, hout & houtpellets, olieproducten, gassen, smeermiddelen, barbecueproducten en poetsmiddelen. Door onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een uitstekende service en scherpe prijzen.

Een kijkje in de geschiedenis

Antonius Rijnen, grondlegger van het bedrijf, begon in 1919 naast zijn kostwinning als mandenvlechter met de verkoop van steenkolen. De steenkolen werden in die tijd zelfs nog met een kruiwagen aan huis bezorgd. Na verloop van tijd nam zijn handel in kolen toe en werd deze kruiwagen vervangen door een paard met kar. Zoon Piet volgde Antonius op in het bedrijf en na vele jaren van hard werken groeide het bedrijf alsmaar door. Dit resulteerde uiteindelijk in de eerste aankoop van een prachtige open Dodge vrachtwagen welke de verkoop van steenkolen alleen maar bespoedigde.

Sinds 2013 ook actief in België

Sinds 2013 is Rijnen Brandstoffen ook actief in België om zo het Vlaamstalige gedeelte van België te kunnen voorzien van onze hoogwaardige producten. Onze huidige vestiging bevindt zich aan de Wiekenweg 4 te Baarle-Hertog, hier kunt u terecht voor het afhalen en-/of tanken van onze producten. Naast de vestiging in Baarle-Hertog beschikken we ook over een tankstation aan de Magermanse Heide 11 in Nieuwmoer (Gemeente Kalmthout).

Onze kantoormedewerkers

Pieter Rijnen

Henry Rijnen

Toon Rijnen

Rob Rijnen

Jeroen Belterman

Maartje Faes

Judith Antonius

Gwen Rijnen

Ton van der Mierden

Annelies
Emmers

Stef van Drunen

Bas Jansen

Jan
Bertens

Ad van Spaandonck

Jasper Oomen

Robin Simon – van Caulil

Nikki
van de Pas

Linn
Engelen

Onze chauffeurs

Patrick

Jermain

Alexander

Peter

Corné

Rens

Mark

Pascal

Nick

Arwin

Menno

Sander

Magazijn / werkplaats

Henk

Johan

Mike

Kwaliteit en een uitstekende service

Momenteel beschikt Rijnen Brandstoffen over een modern wagenpark, een prachtig team aan gespecialiseerde mensen en een uitgebreid assortiment aan brandstoffen en smeermiddelen. Rijnen Brandstoffen wordt gekenmerkt door een goede kwaliteit, kennis van zaken en een uitstekende service. Het team van Rijnen Brandstoffen staat dagelijks klaar om te vlammen voor alle klanten!

Bestel direct producten via de webshop

Alle producten zijn online te bestellen via de webshop, ga hier direct naar het product dat u zoekt:

Bent u benieuwd wat Rijnen Brandstoffen voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden rondom de diverse producten en diensten welke worden aangeboden.