Kolen

De leverancier België

Van oorsprong is het familiebedrijf Rijnen Brandstoffen BVBA gestart met de levering van kolen. Vandaag de dag is dit nog steeds een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf, maar u kunt inmiddels ook bij ons terecht voor allerlei andere soorten brandstoffen zoals briketten en houtpellets. 

In vergelijking tot andere brandstoffen zijn kolen te leveren tegen scherpe tarieven. Hierdoor worden ze in veel situaties ook gebruikt als vervangende brandstof voor olie en gas. Mocht u op zoek zijn naar een brandstof waardoor uw kachel langer blijft branden? Dan raden wij onze bruinkoolbriketten aan. Deze briketten geven in verhouding veel langer warmte af.

Bestel kolen van Rijnen Brandstoffen eenvoudig online op: www.kolenkopen.be

Kolen kopen in België

Rijnen Brandstoffen BVBA levert kolen in alle soorten, maten en verpakt in verschillende hoeveelheden. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Deze producten kunnen door heel België bij u op locatie geleverd worden. Neem voor het plaatsen van een bestelling vrijblijvend contact met ons op. Het team van Rijnen Brandstoffen BVBA staat voor u klaar en voorziet u waar nodig van meer informatie of een passend advies betreft de verschillende kolensoorten en het onderhoud aan uw kachel.

Houtpellets

Openingstijden van ons tankstation & kantoor: 

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur | Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur | Zondag: gesloten