Dieselolie

Rijnen Brandstoffen BVBA is gevestigd in België, en al vele jaren leverancier van dieselolie. Deze lichte vorm van stookolie wordt veelal toegepast als brandstof voor een tractor, auto of vrachtwagen. Toen er enige tijd geleden vanuit de wetgeving verplicht werd gesteld dat grondverzet- en kraanbedrijven ook gebruik moeten maken van dieselolie zijn ook zij van de rode gasolie op dit product overgestapt.

Aangezien er vele vormen van benzine zijn zal het u niet verbazen dat er ook diverse varianten van auto-diesel zijn. Deze zijn o.a. afhankelijk van het cetaangetal, de viscositeit en de herkomst. De meest gangbare diesel is het type met een cetaangetal wat rond de 50 ligt. Een uitzondering hierop vormt de biodiesel welke een cetaangetal van 70 tot maar liefst 100 heeft. Deze diesel is namelijk gedeeltelijk of in sommige gevallen zelfs volledig opgebouwd uit plantaardige of dierlijke olie.

Dieselolie levering

De door u bestelde auto-diesel wordt, middels onze tankwagens op een met u overlegde datum en tijdstip op locatie geleverd. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons tankstation aan de Wiekenweg 4 in België. Mocht u vragen hebben, of misschien een speciaal verzoek, betreft de levering van dieselolie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Naast de gangbare auto-diesel kunt u bij ons ook terecht voor de nieuwe generatie Traxx diesel welke speciaal is ontwikkeld voor het gebruik in moderne dieselmotoren en voor bedrijven met een eigen tankinstallatie. Benieuwd naar de beste diesel keuze binnen uw situatie? Neem dan contact op met Rijnen Brandstoffen BVBA, onze ervaren medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies op maat.

Mazout (gasolie) & gasolie extra

Openingstijden van ons tankstation & kantoor: 

Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur | Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur | Zondag: gesloten